Pályázatok
KREAT-ING Kft. szolgáltatóház földkollektoros hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerének kivitelezése
KREAT-ING Kft. új ipari telephelyének kialakítása
1. frissítés: 2012. július 24-én a KREAT-ING Mérnöki és Kereskedelmi Kft., a mikorvállalkozások létrehozására és fejlesztésére 2011-tól nyújtandó támogatás keretében, 32.910.838 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében. A beruházási támogatásból cégünk Győrladaméron egy üzemcsarnok felépítését valósítja meg, ezen kívül egy új targonca is beszerzésre kerül. A projektünkben a kapacitásbővítés és a munkahelyteremtés mellett a megújuló energiaforrás hasznosítása is szerepet kap majd.
2. frissítés: 2013. április 18-án megindult a beruházás Győrladaméron. A beruházást az ALG Bt. végzi majd tervek szerint év végére befejeződik a beruházás.
3. frissítés: 2013. decemberében a KREAT-ING Kft. sikeresen elszámolt közel 23 millió forint összegű Európai Uniós támogatással. A beruházás befejező mukálatait 2014. márciusáig végzi el a kivitelező. A beruházás műszaki-átadás átvétele, valamint a targonca beszerzése is egyaránt jövő tavaszra datálható.
4. frissítés: 2014. október 2-án a Mezgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal a teljes beruházás után járó közel 9,1 milliós támogatást is kifizette a KREAT-ING kft.-nek. Ezzel cégünk sikeresen zárta a mikrovállalkozás fejlesztés jogcímen elvégezett beruházást. A csarnokunk üzemkész és a jövőben is a cég fejlődését fogja szolgálni!